Info om træning Landevej

tr-landevej-info

Træning bliver også i år tirsdag, torsdag og søndag. Tirsdag bliver i april med en overkommelig rute uden ræs, så alle kan komme godt i gang. Senere vil vi køre sløjfekørsel om tirsdagen. Tirsdagsruterne vil blive lagt ud på hjemmesiden. Tirsdag starter vi fra Mønsted. I april med start kl. 18.00 og fra maj med start kl. 18.30 Torsdagstræning bliver først og fremmest intervaltræning for dem der ønsker dette. Palle vil lede dette. Hvis der er nogle der hellere vil køre en alm. tur torsdag aften, vil der også være mulighed for dette. Torsdagstræning starter fra Stoholm kl. 18.30 efter træningsweekenden. For dem der vil køre en alm. tur torsdag må de selv beslutte sig for en rute. Søndag startes fra Stoholm kl. 9.30. Der vil være to ruter som kommer på hjemmesiden. Vi vil indtil videre bruge programmet Bikemap til at lave ruter i. Det ligner Bike Log en hel del, og det kan også overføres til Garmin og Mio.
Opdaterede trænings tider kan altid ses på forsiden af hjemmesiden.