Sjørup Ældrecenter skal bygges op igen

8376445-sjrup-ldrecenter-skal-bygges-op-igen---2
Af Uffe Salomonsen, uffe@berlingskemedia.dk

Flere bygninger på Sjørup Ældrecenter skal rives ned og bygges op igen – blandt andet som følge af fund af miljøgiften PCB.

To millioner kroner næste år og yderligere 15 millioner kroner de kommende år til nedrivningen af dele af Sjørup Ældrecenter og genopbygning af ældrecentret. Sådan lyder ønsket til den kommende budgetlægning fra ældre- og sundhedsudvalget, der på et møde har drøftet fremtiden for ældrecentret i Sjørup.

Her er de eksisterende demensboliger utidssvarende og badeværelserne alt for små, lige som der flere gang har været problemer med rotter. Desuden er der konstateret forekomsten af miljøgiften PCB, der betegnes som en af verdens farligste miljøgifte. Det blev tidligere anvendt i byggematerialer, men er i dag forbudt.